Oulun kauppatori

Oulun kauppatorista on muodostunut oululaisten ehdoton kohtaamispaikka. Vilkkaalta torilta saa mitä monenlaisimpia tuotteita aina vihanneksista, juureksista ja marjoista ruoka-annoksiin sekä vaatteisiin ja koruihin. Lisäksi kauppatorilla on myös torikahviloita.

Toria ympäröivissä tunnelmallisissa vanhoissa varastoaitoissa on paitsi persoonallisia kahviloita ja ravintoloita, myös uniikkeja putiikkeja.

Torilla jo vuodesta 1901 palvellut kauppahalli täydentää torin tarjontaa ruokatuotteillaan, lahjatavaroilla ja matkamuistoilla sekä kahvilapalveluillaan.

Avoinna

Oulun torilla ei ole aukioloaikoja. Pääsääntöisesti esimerkiksi tuoretuotteiden osalta torikauppa keskittyyy klo 8-16 välille, mutta iltatoritoimintaa on joka ilta.

Markkinat 2018

30.4.-1.5. Vappumarkkinat
10.-12.9. Syysmarkkinat (10.-11.9. klo 8-18 ja 12.9. klo 8-16)

Markkinoiden lisäksi Oulun torilla on runsaasti tapahtumapäiviä - tutustu tapahtumiin yläpuolisen valikon Tapahtumat-linkistä.

Torin kesäkirppis

Kirpputori järjestetään kesän ajan 1.6.-31.8. torilla rannan puolella.
Pöytiä ei voi varata etukäteen, vaan ne jaetaan aamulla saavuttaessa paikalle.

Kauppahalli

Kauppahalli on suljettu 1.1.2019 alkaen.

The Oulu Market hall is closed from 1.1.2019.

www.oulunkauppahalli.fi

"Ookko nää Oulusta, pelekääkkö nää polliisia?"

Toripolliisi

Toimintaa torilla valvoo edelleen entisajan toripoliisien toiminnasta muistuttava sympaattinen ja suosittu taiteilija Kaarlo Mikkosen Toripolliisi-veistos (1987). Tutkippas lähemmin, mikä lienee suosituin tapa ottaa kuva yhdessä Toripolliisin kanssa - se selviää Toripolliisista itsestään!

Toripolliisista voit lukea lisätietoa täältä.

Pudota korttisi Kauppahallissa olevaan postilaatikkoon ja saat siihen toripolliisileiman! Lähetä vaikka kortti itsellesi, niin saat hauskan muiston!