JOULUKADUN AVAJAISET

15.11.2019 Rotuaarilla klo 18

Tunnelmallinen valo valtaa keskustan, kun Rotuaarin jouluvalot sytytetään kävelykatualueella.

Ohjelmassa:
* Pariakrobatiaesitys: Sirkusduo Kat&Jared
* Lauluyhtye Twisters
* Jouluvalojen sytytys
* Napapiirin joulupukki
* Joulukuoro 2019


SIRKUSDUO KAT&JARED
Oululais-australialainen sirkusduo Kat&Jared esittää otteen tulevasta koko illan ja koko perheen teoksesta, joka kulkee työnimellä Growth & a Friend, eli suomalaisittain "kasvu ja kaveri". Mm. taiteen edistämiskeskuksen, TaikaBoxin ja Oulun Tähtisirkuksen tuella duo etsii uusia ilmaisukeinoja ja pyrkii jatkossa yhdistämään esiintymiseensä livemusiikkia ja teknologiaa, joten heidän tekemisistään kannattaa pysyä kuulolla. Joulukadun avajaisissa nähtävässä esityksessä Kat&Jared leikittelevät pariakrobatian lisäksi tanssilla ja teatterilla. Luvassa koskettavia kohtaamisia, kissamaista hauskanpitoa ja henkeäsalpaavia temppuja!

LAULUYHTYE TWISTERS
Lauluyhtye Twisters loihtii perinteisistä joululauluista omat vinkeät versionsa, tuoden ilollaan valoa pimeyden keskelle yhdessä pianisti Sami Juntusen kanssa. 

JOULUKUORO 2019 JA JOULUKUOROHAASTE
Joulukuorohaaste on kuorojen ja lauluyhtyeiden hyväntekeväisyyskampanja, jossa kuorot haastavat toisiaan järjestämään esiintymisiä paikkoihin, joissa musiikkia ei yleensä kuulla. Kohteita esiintymisille ovat esimerkiksi sairaalat, vanhainkodit ja palvelutalot. Kampanjan keulakuvana ja haasteen aloittajana toimii Joulukuoro 2019, joka on koottu oululaisista ammattimuusikoista. Haasteesta löydät lisäinfoa Facebookista, Instagramista sekä osoitteesta www.joulukuoro.fi