Rotuaari ja sen lähikadut tarjoavat mainion ostos- ja viihtymispaikan, jossa kaikki on lähellä toisiaan. Satoja liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita! Keskustasta löydät persoonalliset putiikit ja maailman merkit - sekä kattavat palvelut kauneudesta terveyteen ja muihin asiantuntijoihin!

Aja Kivisydämeen Rotuaarin alle ja nouse hissillä haluamaasi paikkaan Rotuaarilla!

Rotuaarin päässä meren äärellä on myös torinrannan alue, jossa sijaitsevat kauppatorin lisäksi myös Oulun Kauppahalli sekä tunnelmalliset aittamyymälät ja-ravintolat.

Tutustu alla olevaan luetteloon, johon on selkeästi lajiteltu keskustan yritykset helposti haettavaksi aakkosjärjestykseen. Valitsemalla haluamasi kategorian saat näkymän, johon on listattu kaikki kyseiseen kategoriaan kuuluvat Oulun keskustan yritykset.

Shoppailu ja viihtyminen Oulussa on helppoa: Rotuaarilla - siellä missä nähdään!

Palvelut

Alkukirjaimen mukaan:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Vapaa sanahaku: Hakukategoria:

Valkealinnan Optiikka

Hallituskatu 17

Valkealinnan Optiikka

Kirkkokatu 23

Vallila

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Vanha Paloasema

Kauppurienkatu 24 A

Vanhan Paloaseman Baari on lämminhenkinen kokonaisuus. Rakennuksen historia näkyy ravintolan tunnelmassa. Menneisyyteen liittyvä sankaruus on yhä arvossaan, nykyisin se tuleekin esille parhaiten uudistetun ravintolan luontevassa ja vilpittömässä palvelussa. Yhteenkuuluvuus ja samaan hiileen puhaltaminen ovat Vanhaa paloasemaa aidoimmillaan. Vanhan paloaseman baarin ruokalista on monipuolinen, ja sieltä löytyy purtavaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Hyvän viinin tai oluen kanssa maistuu niin etanat kuin runsaat salaatitkin. Löytyy listalta myös talon oma burger. Meillä voit seurata myös kansalliset urheilukilpailut ja tietenkin myös Kärppien pelit näkyvät kaupungin isoimmalta screeniltä!

Lue lisää »

Verkkoasema Oy

Torikatu 26

Sähköisen liiketoiminnan ohjelmistoratkaisut (internet-, extranet-, intranet-sivustot ja asiakaskohtaiset ratkaisut), julkaisujärjestelmä, CRM-ratkaisut, verkkokaupat, portaalit, oppilaitosratkaisut, hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointipalvelut

Lue lisää »

Viinibaari VOX

Pakkahuoneenkatu 8

Vila

Kirkkokatu 12

Nuorten naisten vaatetusliike

VMV Media

Kirkkokatu 10 A 41-42

Ulkomainostilan vuokraus.

Lue lisää »

Voglia

Pakkahuoneenkatu 22

Volt

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea