Rotuaari ja sen lähikadut tarjoavat mainion ostos- ja viihtymispaikan, jossa kaikki on lähellä toisiaan. Satoja liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita! Keskustasta löydät persoonalliset putiikit ja maailman merkit - sekä kattavat palvelut kauneudesta terveyteen ja muihin asiantuntijoihin!

Aja Kivisydämeen Rotuaarin alle ja nouse hissillä haluamaasi paikkaan Rotuaarilla!

Rotuaarin päässä meren äärellä on myös torinrannan alue, jossa sijaitsevat kauppatorin lisäksi myös Oulun Kauppahalli sekä tunnelmalliset aittamyymälät ja-ravintolat.

Tutustu alla olevaan luetteloon, johon on selkeästi lajiteltu keskustan yritykset helposti haettavaksi aakkosjärjestykseen. Valitsemalla haluamasi kategorian saat näkymän, johon on listattu kaikki kyseiseen kategoriaan kuuluvat Oulun keskustan yritykset.

Shoppailu ja viihtyminen Oulussa on helppoa: Rotuaarilla - siellä missä nähdään!

Palvelut

Alkukirjaimen mukaan:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Vapaa sanahaku: Hakukategoria:

Valkealinnan Optiikka

Kirkkokatu 23

Valkealinnan Optiikka

Hallituskatu 17

Vallila

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Vanha Paloasema Bar&Bistro

Kauppurienkatu 24 A

Välitön kortteliravintola, kokoontumispaikka ja unelmaolohuone kaiken ikäisille asiakkaille, jossa on paljon erilaisia nojatuoleja ja sohvaryhmiä mukavaan ajanviettoon hyvässä seurassa. Ravintolassa on luvassa live-musiikkia aina lauantai-iltaisin. Ravintola tarjoaa kattavan juomavalikoiman lisäksi myös pieniä makupaloja sekä maukkaita ruoka-annoksia. Sauna ja -kabinetit, varaukset 08-3123 255.

Lue lisää »

Verkkoasema Oy

Torikatu 26

Sähköisen liiketoiminnan ohjelmistoratkaisut (internet-, extranet-, intranet-sivustot ja asiakaskohtaiset ratkaisut), julkaisujärjestelmä, CRM-ratkaisut, verkkokaupat, portaalit, oppilaitosratkaisut, hakukoneoptimointi ja hakukonemarkkinointipalvelut

Lue lisää »

Viinibaari VOX

Pakkahuoneenkatu 8

Vila

Kirkkokatu 12

Nuorten naisten vaatetusliike

Vima

Kirkkokatu 16, 2. krs

VMV Media

Kirkkokatu 10 A 41-42

Ulkomainostilan vuokraus.

Lue lisää »

Voglia

Pakkahuoneenkatu 22

Volt

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea