Rotuaari ja sen lähikadut tarjoavat mainion ostos- ja viihtymispaikan, jossa kaikki on lähellä toisiaan. Satoja liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita! Keskustasta löydät persoonalliset putiikit ja maailman merkit - sekä kattavat palvelut kauneudesta terveyteen ja muihin asiantuntijoihin!

Aja Kivisydämeen Rotuaarin alle ja nouse hissillä haluamaasi paikkaan Rotuaarilla!

Rotuaarin päässä meren äärellä on myös torinrannan alue, jossa sijaitsevat kauppatorin lisäksi myös Oulun Kauppahalli sekä tunnelmalliset aittamyymälät ja-ravintolat.

Tutustu alla olevaan luetteloon, johon on selkeästi lajiteltu keskustan yritykset helposti haettavaksi aakkosjärjestykseen. Valitsemalla haluamasi kategorian saat näkymän, johon on listattu kaikki kyseiseen kategoriaan kuuluvat Oulun keskustan yritykset.

Shoppailu ja viihtyminen Oulussa on helppoa: Rotuaarilla - siellä missä nähdään!

Palvelut

Alkukirjaimen mukaan:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Vapaa sanahaku: Hakukategoria:

R-Collection

Pakkahuoneenkatu 10

R-Kioski Isokatu 27

Isokatu 27

Rags

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Raijan Kukka

Isokatu 39

Rakennus-Koskela

Kirkkokatu 17 A

Ravintola Hugo

Rantakatu 4

Ravintola Hugon skandinaavis-ranskalainen keittiö tarjoaa alusta saakka käsityönä valmistettua ruokaa, johon käytetään kauden parhaita raaka-aineita. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Lue lisää »

Ravintola Istanbul Oriental

Kauppurienkatu 11

RAVINTOLA ISTANBUL Vuonna 1993 perustettu ravintola Istanbul sijaitsee Oulun ydinkeskustassa, kävelykatu Rotuaarin varrella. Katutason ravintolasali - kuin raikas tuulahdus suoraan turkkilaisista maisemista on mitoitettu 40 ruokailijalle. Sen kupeessa palvelee kesäisin myös viihtyisä kesäterassi.

Lue lisää »

Ravintola Puistola

Pakkahuoneenkatu 15

Oulun Pakkahuoneenkadulle sijaitsevan vaaleanpunaisen jugend-kaunottaren sisään sijoittuu kolme ravintolaa: Puistolan Deli, Puistolan Bistro ja Puistolan Dining. Puistolan talossa kohtaat jotain raikasta ja vaaleaa, ekologista ja selkeää, ajatonta mutta modernia, klassikoita ja ihania erikoisuuksia.

Lue lisää »

Ravintola Sassi

Hallituskatu 1

Ravintola Sassi on lämminhenkinen ja viihtyisä italialainen olohuoneesi Oulussa lähellä toria ja Kaupunginteatteria. Sassissa sinut toivottaa tervetulleeksi persoonallinen ja rento henkilökunta. Sassin ruokalistalla on italialaisia klassikoita antipastoista dolceihin – ihaniin välimerellisiin jälkiruokiin, sekä pastoista ja pizzoista risottoihin. Listalla on aina myös sesongin tuoreista raaka-aineista tehtyjä annoksia.

Ravintola Sokeri-Jussin Kievari

Pikisaarentie 2

Ravintola Tivoli

Isokatu 35

Ravintola Toripolliisi

Rantakatu 6

Oulun torinrannassa sijaitseva Ravintola Toripolliisi pyrkii olemaan laadukas ja hyväntuulinen ruokaravintola. Haluamme tarjota vieraillemme tinkimättömällä laadulla valmistettua ruokaa, laadukkaita oluita, viinejä ja mukavaa tunnelmaa. Ruokalistamme on suomalaista ja paikallisia perinteitä. Lämpimästi tervetuloa.

Lue lisää »

Ravintola Uleåborg 1881

Aittatori 4-5

Skandinaavinen keittiö pohjoisen portilla; a'la carte, kokouspalvelut.

Lue lisää »

Ravintola Winger

Aleksanterinkatu 21

RE/MAX Kotiporras

Kauppurienkatu 23

Real Deal

Kirkkokatu 20

Robert's Coffee

Kirkkokatu 16, Vima

Rosso

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Erilaiset ruokavaliot on huomioitu listallamme hyvin: valmistamme originale-pizzat ja useat pastat halutessasi gluteenittomana, ja pizzan voit valita myös runsaskuituisen rukiisena.

Lue lisää »

Rotuaarin Hammaslääkärit

Kirkkokatu 10 A, 2.krs

Rotuaarin II Apteekki

Kauppurienkatu 9

Resepti- ja itsehoitolääkkeet, myös vapaankaupan tuotteita mm. kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita sekä luontaistuotteita.

Lue lisää »

Ruohonjuuri

Kirkkokatu 8

Rusty Miller's

Hallituskatu 13-17

Lue lisää »