Rotuaari ja sen lähikadut tarjoavat mainion ostos- ja viihtymispaikan, jossa kaikki on lähellä toisiaan. Satoja liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita! Keskustasta löydät persoonalliset putiikit ja maailman merkit - sekä kattavat palvelut kauneudesta terveyteen ja muihin asiantuntijoihin!

Aja Kivisydämeen Rotuaarin alle ja nouse hissillä haluamaasi paikkaan Rotuaarilla!

Rotuaarin päässä meren äärellä on myös torinrannan alue, jossa sijaitsevat kauppatorin lisäksi myös Oulun Kauppahalli sekä tunnelmalliset aittamyymälät ja-ravintolat.

Tutustu alla olevaan luetteloon, johon on selkeästi lajiteltu keskustan yritykset helposti haettavaksi aakkosjärjestykseen. Valitsemalla haluamasi kategorian saat näkymän, johon on listattu kaikki kyseiseen kategoriaan kuuluvat Oulun keskustan yritykset.

Shoppailu ja viihtyminen Oulussa on helppoa: Rotuaarilla - siellä missä nähdään!

Palvelut

Alkukirjaimen mukaan:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Vapaa sanahaku: Hakukategoria:

Galaxo

Kauppurienkatu 23

Sähköisiä monikanavapalveluita yritysten, organisaatioiden, kuntien ja kuntayhtymien käyttöön.

Lue lisää »

Galleria 5

Hallituskatu 5

Gallerian Hammaslääkärit

Uusikatu 23, 4.krs

Game Stop

Isokatu 28

Gastro 26

Uusikatu 26, Kauppakäytävä Omena

Gazoz

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Gina Tricot

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Glitter

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Granit

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Grill It!

Kauppurienkatu 24 A, 2.krs

Grill It! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset "käsinpomitut" raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen. Oulun ydinkeskustassa sijaitseva Grill It! on moderni sekoitus kodinomaisuutta ja nykydesigniä. Aisteja hyväilevä miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat vieraan ainutlaatuiselle kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan. Ullakko kokous- ja tilausravintola 3. krs, varaukset 08- 3123 255. Pöytävaraukset arkisin 8 - 18.00 myyntipalvelusta puh. 08 - 3123 255 tai sales.oulu@sokoshotels.fi, iltaisin ja viikonloppuisin ravintolasta. Keittiö menee kiinni 45 minuuttia ennen ravintolan sulkeutumisaikaa.

Lue lisää »

Göreme Pizza Kebab

Mäkelininkatu 31