Rotuaari ja sen lähikadut tarjoavat mainion ostos- ja viihtymispaikan, jossa kaikki on lähellä toisiaan. Satoja liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita! Keskustasta löydät persoonalliset putiikit ja maailman merkit - sekä kattavat palvelut kauneudesta terveyteen ja muihin asiantuntijoihin!

Aja Kivisydämeen Rotuaarin alle ja nouse hissillä haluamaasi paikkaan Rotuaarilla!

Rotuaarin päässä meren äärellä on myös torinrannan alue, jossa sijaitsevat kauppatorin lisäksi myös Oulun Kauppahalli sekä tunnelmalliset aittamyymälät ja-ravintolat.

Tutustu alla olevaan luetteloon, johon on selkeästi lajiteltu keskustan yritykset helposti haettavaksi aakkosjärjestykseen. Valitsemalla haluamasi kategorian saat näkymän, johon on listattu kaikki kyseiseen kategoriaan kuuluvat Oulun keskustan yritykset.

Shoppailu ja viihtyminen Oulussa on helppoa: Rotuaarilla - siellä missä nähdään!

Palvelut

Alkukirjaimen mukaan:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Vapaa sanahaku: Hakukategoria:

Bacaro Doppio

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Bacaro Doppio on rennon tyylikäs olohuone, joka on omistettu aitoitalialaisen kahvin, viinin ja herkkujen ystäville. Siellä pääset venetsialaisen kujakahvilan eli Bacarin tunnelmaan, paikkaan jossa perinteet kohtaavat nykypäivän. Bacaro Doppiossa juot aidon baristan valmistaman espresson, nautit kepeän lounaan, herkuttelet artesaanijäätelöllä tai nappaat maistuvat eväät mukaasi. Tule juomaan ja syömään jotain hyvää – niin elämä on tuplasti nautittavampaa! Salute!

Lue lisää »

Balmuir Brand Store Oulu

Isokatu 26

Bar & Cafe Hemingway's Rotuaari

Kirkkokatu 8 90100 Oulu

Viihtyisä olohuone ystävien ja tuttujen tapaamiseen, jossa voit nauttia kansainväliset drinkit ja oluet, erikoiskahveja unohtamatta.

Lue lisää »

BarCafe Keltainen Aitta

Kauppatori, aitta 25

Tervetuloa viihtymään merellisiin maisemiin Oulun kauppatorille Bar cafe Keltaiseen Aittaan. Meille löydät nopeasti keskustan vilinästä – sijaitsemme vain kivenheiton päässä kävelykatu Rotuaarilta.

Lue lisää »

Beauty Center

Aleksanterinkatu 25

Naisten liikuntakeskus. Lisäksi solarium.

Beauty Spot

Kirkkokatu 16, 6.krs 90100 Oulu

Kokonaisvaltaiset kauneushoitolapalvelut, tuotemyynti, luentopalvelut

Lue lisää »

Beijing

Rantakatu 5

Best Western Hotel Apollo

Asemakatu 31-33

Best Western Hotel Apollo sijaitsee Oulun keskustassa noin 130 metrin päässä Rautatieasemalta. Hotellissa on 70 huonetta, joista 29:ssä huoneessa on oma sauna.Uusissa kattohuoneissa on useimmissa on oma höyrykaappi. Hotellissa on ilmainen langaton internetyhteys kaikissa kerroksissa: huoneissa, aulabaarissa sekä Karaoke barissa.

Lue lisää »

Bik Bok

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Bisketti

Kirkkokatu 8

Nauti Bisketin herkullisista leivoksista ja suolaisista patongeista, panineista ja leivistä. Lounas Bar B:n puolella arkipäivisin.

Lue lisää »

BR-lelut

Isokatu 25, Kauppakeskus Valkea

Burger King

Kirkkokatu 17

Burgeribaari Kauppuri 5

Kauppurienkatu 5

Ainoa, OIKIA, burgeribaari.

Lue lisää »

By Pia's

Aittatori 7

Kun arvostat käsityötä, lähituotantoa ja luonnonmateriaalia, By Pia’s pellavavaatteet ja kodintekstiilit ovat valintasi.

Lue lisää »