SHOPPAILEMAAN, KAHVILLE TAI ILTAMENOIHIN?

Rotuaari ja sen lähikadut (Pakkahuoneenkatu, Torikat, Isokatu ja Hallituskatu) tarjoavat mainion ostos- ja viihtymispaikan, jossa kaikki on lähellä toisiaan. Rotuaarin päässä meren äärellä on myös kauppatorin alue, jossa sijaitsevat myös Oulun Kauppahalli sekä aittamyymälät ja-ravintolat.

Tutustu vieressä olevaan luetteloon, johon on selkeästi lajiteltu keskustan yritykset erikoisliikkeistä, tavarataloista, kahviloista ja ravintoloista aina lääkäriasemiin ja muihin palveluntarjoajiin.

Valitsemalla haluamasi kategorian saat näkymän, johon on listattu kaikki kyseiseen kategoriaan kuuluvat Oulun keskustan yritykset.

Listalta löydät yritykset osoitteineen, sekä saat rajallisesta joukosta myös lisätietoa (mm. aukioloajat, karttalinkin, www-osoitteet, puhelinnumerot jne.), kun klikkaat yrityksen nimeä.

Lounaalle Oulun keskustaan?

Erillinen listaus lounaslistan omaavista ravintoloista löytyy Kahvilat ja ravintolat -kategoriasta. Vaihtoehtoja riittää; eksoottisesta tutumpaan, kevyestä tuhdimpaan, edullisesta ja yksinkertaisesta liikelounaan laajaan menuvaihtoehtoon!

Bookmark and Share