13.06.2011,

Meri, City ja Tunturi yhdeksi kokonaisuudeksi

Oulun Liikekeskus ry, Nallikarin matkailuyhdistys, Syötteen yhteismarkkinointiryhmä, CIE-keskus (Center for Internet Exellence) sekä Oulun ja Pudasjärven kaupungit aloittavat uuden matkailukokonaisuuden luomisen.

Uuden EU-hankkeen avulla rakennetaan brändiä, jossa yhdistetään kolme kokonaisuutta, Meri (Nallikarisuistoalue, Hietasaari), City (Oulun ydinkeskusta) ja Tunturi (Syötteen alue) sekä niiden tapahtuma- ja palvelutarjonnat markkinoitavaksi kokonaisuudeksi. Kohderyhmänä ovat sekä kotimaiset että ulkomaalaiset asiakkaat. Hankkeen tavoitteena on pysäyttää matkailijoita alueelle sekä kasvattaa matkailijoiden viipymää alueella.

MCT-hanke pyrkii tavoitteisiinsa paketoimalla alueiden tuote- ja palveluratkaisuja sekä luomalla uusia aktiviteetteja. Aktiviteetit keskittyvät hankkeen aikana talveen ja kolmeen MCT-paikkaan Oulussa ja Pudasjärvellä. Kokonaisuutta tukee hankkeen avulla kehitettävä virtuaalimaailma, jossa potentiaalinen matkailija voi ennakkoon kokoa sitä, mitä alueella on luvassa sekä testata alueisiin liittyviä aktiviteetteja ja toiminnallisuutta.

 

Rotuaari.info Facebookissa