14.07.2009, Verkko Asema

Roviantissa vieraili yli 30 000 kävijää

Oulun torilla 8.-11.7. järjestetty uusi ruokatapahtuma Roviantti – makujen Oulu saavutti suuren suosion heti ensimmäisenä järjestämisvuotena. Tapahtumassa vieraili yli 30 000 kävijää, joka on reilusti enemmän kuin tavoitteeksi asetettu 20 000 kävijää.

Sateinen sää ei estänyt Rovianttia onnistumasta
Vaikka ilmat eivät suosineet tapahtumajärjestäjiä, se ei estänyt Roviantin kävijätavoitteen ylittymistä. Rovianttia pääsi seuraamaan ja nauttimaan telttojen suojassa. Teltan alla oli ruokailutilaa yli 500 henkilölle ja illalla tunnelma teltan alla kohosi sateesta huolimatta.

Kävijämäärät kohosivat kuitenkin auringon näyttäydyttyä ja suosituimmat päivät olivat perjantai, jolloin vietettiin valkosipulin teemapäivää sekä lauantai, jonka iltapäivä oli kohdistettu lapsille.


Järjestäjät
Roviantin järjestivät Oulun Liikekeskus ry ja Pro Piknik Festivals Oy yhteistyössä ravintoloiden kanssa.

Roviantti on osa Pohjois-Pohjanmaan liiton, Oulun kaupungin ja Oulun Liikekeskus ry:n rahoittamaa Oulun ydinkeskustan kansainväliset tapahtumat -projektia. Projektin tavoitteena on ydinkeskustan tapahtumakokonaisuuksien kehittäminen sisällöllisesti ja laadullisesti niin, että ne palvelevat hyvin myös kansainvälisiä vieraita ja turisteja.

Lisätietoa Roviantista: www.roviantti.info 

Rotuaari.info Facebookissa