Usein kysyttyä - käytännön ohjeita alueen käyttöön


Nostimet ja vaihtolavat
Nosturit, henkilönostimet sekä vaihtolavat yms. on rajattava kevytsuoja-aidalla elpac.fi/tuotteet/sulkulaitteet/tyomaan-suoja-aidat. Muovisen huomionauhan tai lippusiiman käyttö on kielletty.
Suoja-aitojen ja liikennemerkkien vuokraaminen:
- Tekninen Liikelaitos (Kiilletie 7, Oulu) tiemestarit: ma – to klo 7 -15 ja pe klo 7 - 13: p. 044 703 2231 tai p. 044 703 2281 tai
- Elfwing opasteet Oy Ab Oulun vuokravarasto: Laakeritie 5  90620 OULU, puh. 0207 599 775.

Rotuaarin alueella nostimien, vaihtolavojen tai rakennustelineiden alla on käytettävä pehmikkeitä tai vahvaa vaneria kiveyksen vahingoittumisen estämiseksi. Kiveys ja katulaitteet tulee suojata nostimen tai koneiden alta suojamatolla mahdollisten iskujen tai öljy- yms. vuotojen varalta. Rotuaarin alueella pidetään alku- ja loppukatselmukset.

Tapahtumatoiminta


Rotuaarin lavalla
- Rotuaarin lavan koko on noin 10,5 m x 5,5 m, vapaa korkeus noin 5,5m ja lavapohjan korkeus 1,0 m. Lavan pinta on pientä noppakiveä. Lavan takaosassa on invaluiska.
- Sähköä Rotuaarin lavalla on saatavana kahdesta eri kaapista lavan takaosasta.
   * Sähkökaappi vasen: 3 x 63A + 4 x valovirtaa
   * Sähkökaappi oikea: 3 x 63 A + 4 x valovirta
- Lavalla on perusvalaistus (loisteputki), sekä somiste-seinäpesimet.
- Pieniä tapahtumia (lähinnä puhetilaisuudet) varten lavalle on tilattavissa juontoa varten äänentoistopalvelu, sis. 3 kpl langattomia mikrofoneja.
- Lavan kellarissa on pukuhuoneet 2 kpl sekä erillinen pieni wc, mutta ei keittiötilaa. Pukuhuoneet ovat kooltaan á 10m2 ja niissä on tuoleja ja penkkejä sekä kokovartalopeili. Kellarin käytöstä veloitetaan erikseen.
- Rotuaarin lavan takaseinässä oleva Loistonäyttö on päällä joka päivä klo 07-22. Näytön pimentäminen tai käyttö omaan tapahtumaan on maksullista, ja siitä voi olla yhteydessä: www.loistomedia.fi

Rotuaarilla
- Sähköä (valovirta) on saatavissa alueen eri osissa. Vain Rotuaarin aukiolla on saatavissa lavan lisäksi 32A voimavirtaa.

Kauppatorilla:
- Kauppatorin lavapohjan koko on noin 9,5m x 6m. Lavan korkeus on x m. Lavalla ei ole katosta.Katso lavan summittainen pohjapiirros tästä > Huom! Mitat pohjapiirroksessa eivät tarkalleen pidä paikkaansa. Lavan takaosassa on invaluiska.
- Lavalta on saatavana sähköä: 1x63A, 1x32A, 1x16A + 3xvalovirta
- Torin valaisinpylväistä saa sähköä (silloin kun eivät ole torikauppiaiden käytössä):  1 x 63A, 3 x valovirta

Mainostaminen alueella


- Mediatilaa voi ostaa Rotuaarin lavan takaseinässä olevalle Loistonäytölle: www.loistomedia.fi
- Julisteiden ja mainosten levittäminen on kiellettyä kaikkialla kaupungissa poislukien viralliset mainospaikat. Tapahtumanjärjestäjää laskutetaan luvattomien mainosten poistokustannuksista Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelujen hinnaston mukaisesti.Tapahtumanjärjestäjän opas


Oulun kaupunki on julkaissut tapahtumanjärjestäjän oppaan, josta selviää muut tarvittavat luvat ja vinkit:
www.ouka.fi/oulu/ajankohtaista/tapahtumajarjestajan-opas