14.09.2012, Henna Ukonmaanaho

Tiernatorin haku myyjille ja esiintyjille!

Tunnelmallinen Tiernatori rakentuu Oulun kauppatorille. Tiernatori avautuu 7.12.2012 ja palvelee aina 23.12.2012 saakka. Tiernatori on avoinna arkisin klo 14–20 ja viikonloppuisin klo 10–16.

Tiernatorilla valoa hehkuvat Glowing Cubes –myyntikojut muodostavat kylämäisen joulutorin, josta jokainen voi löytää joulumielen. Myyntikojut ovat täynnä ihania ja laadukkaita joulunajan tuotteita: käsitöitä, jouluisia herkkuja ja maukasta glögiä.

Tiernatori, maailman pohjoisin joulutori, nousee kauppatorille Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari ry:n projektina. Haluamme tuoda joulun tunnelmaa ja järjestää joulutorilla monenlaista ohjelmaa koko uuden Oulun asukkaille, matkailijoille sekä yrityksille. Tervetuloa Tiernatorille!

Tiernatorin myyntikojujen varaus
Myyntikojut sijaitsevat Oulun kauppatorilla aivan kauppahallin tuntumassa. Myyntipaikan voi varata koko tapahtuman ajaksi 7.12.2012–23.12.2012 tai vähintään neljäksi vuorokaudeksi haluamanaan ajankohtana tapahtuman aikana. Lue lisää: www.tiernatori.fi

Tule esiintyjäksi Tiernatorille!
Haluatko sinä tai ryhmäsi esiintyä Tiernatorilla? Toivomme mukaan esiintymisestä innostuneita koululais- ja harrastajaryhmiä. Onko ryhmälläsi ohjelmanumero, jonka haluaisitte esittää Tiernatorin ainutlaatuisissa puitteissa? Lue lisää mahdollisuuksista: www.tiernatori.fi

 


 

Rotuaari.info Facebookissa